Spelers Westerlo denken niet meteen meer aan periodetitel, Van Eenoo toch niet helemaal akkoord met Bob Peeters


Foto: © photonews 26 oktober 2019 14:21

De spelers van Westerlo likken hun wonden na de nederlaag in Leuven, die hen waarschijnlijk de eerste periodetitel zal kosten. Tenzij er nog een enorme ommezwaai komt in de laatste twee speeldagen. Fabien Antunes en Lukas Van Eenoo willen er vooral niet te veel aan denken.

Volgens Bob Peeters lag de nederlaag aan de druk die op deze wedstrijd zat. "Dat denk ik niet echt", is Lukas Van Eenoo een andere mening toegedaan. "Je kunt hiervoor verschillende verklaringen bedenken. We hebben genoeg spelers die al zo'n matchen gespeeld hebben." En wat denkt doelpuntenmaker Fabien Antunes ervan? "Ik heb geen spelers gezien die schrik hadden. We hadden er allemaal zin in."

Geen gebrek aan kwaliteit

Dan blijft natuurlijk de vraag wat dan wel het probleem was. "We missen misschien de ervaring", vervolgt de man die met een schitterende knal voor de 2-1 zorgde. "Missen we ook kwaliteit? Dat denk ik niet." Volgens Van Eenoo is het belangrijk nu de juiste conclusies te trekken "We moeten dit analyseren, want er zijn bepaalde werkpunten naar voren gekomen. Dit komt wel op een heel slecht moment."

Waardoor die eerste finaleplek gaan vliegen is voor Westerlo? "Als je ziet hoe we hier spelen, moeten we niet meteen met de periodetitel bezig zijn. We moeten het vooral match per match aanpakken", oordeelt Antunes. Van Eenoo treedt hem bij. "We gaan er natuurlijk nog wel vol voor, maar we moeten niet te veel stilstaan bij een mogelijke periodetitel."

1e klasse B \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.