🎥 Feyenoord-fans wachten spelersbus op na debacle tegen Ajax

27 oktober 2019 22:47

Feyenoord ging vanmiddag met de billen bloot in de klassieker tegen Ajax. Het werd maar liefst 4-0 in Amsterdam. Een groep supporters wachtte de spelersbus in Rotterdam vanavond op. Ze kunnen zich niet vinden in de povere resultaten en het matige spel van de voorbije weken.

Een groep supporters wachtte de spelersbus op bij het trainingscomplex van Feyenoord. De wedstrijd van vanmiddag tegen Ajax was de druppel voor de fans. Een zielloos Feyenoord ging 4-0 onderuit. Ziyech, Tagliafico, Neres en Van de Beek scoorden allen in de eerste helft.

Het draait dit seizoen vooralsnog voor geen meter voor Feyenoord. Ze staan in de Eredivisie op een schamele twaalfde plaats met amper veertien punten uit elf wedstrijden. Ook in de Europa League staan de Rotterdammers er niet goed voor. 

Er komt de laatste weken meer en meer kritiek op Jaap Stam, die sinds afgelopen zomer trainer is in De Kuip. Het valt af te wachten hoeveel krediet de ex-verdediger van Manchester United nog zal krijgen van de clubleiding.

Dennis Rosiers

Nederlandse Eredivisie \\ Feyenoord \\ Ajax
 
 
Reacties.