Salah redt ongeslagen status Liverpool in beklijvende topper, Man United wint ondanks dubbele misser op de stip


Foto: © photonews 27 oktober 2019 19:58

In Engeland stond zondagnamiddag de onvervalste topper tussen Liverpool en Tottenham op het programma. Daarnaast kwamen ook Manchester United en Arsenal in actie. Een overzicht.

Met Liverpool tegen Tottenham kregen we een heruitgave van de CL-finale van vorig seizoen voorgeschoteld. Ook nu trokken The Reds aan het langste eind. Het zag er nochtans lange tijd benard uit voor de thuisploeg.

Al in de allereerste minuut moest de CL-tegenstander van Genk van afgelopen woensdag achtervolgen na een snelle goal van Kane. Henderson kon pas in de tweede helft gelijkmaken. Salah trok zijn team over de streep op de stip, zijn 50e goal in 58 thuiswedstrijden. Zo blijft Liverpool de ongeslagen koploper in de Premier League. 

Norwich - Man United

Manchester United startte rotslecht dit seizoen en staat pas op de vijftiende plaats. Een bezoek bij Norwich City, de voorlaatste in de stand, moest dus altijd drie punten opleveren. Dat lukte ook via goals van McTominay, Rashford en Martial. Pittig detail: The Red Devils misten ook nog twee strafschoppen. 

Arsenal - Crystal Palace

Arsenal, vijfde in het klassement, nam het op tegen stadsgenoot Crysal Palace, dat de zesde stek bekleedde in de stand. The Gunners leken na tien minuten op rozen te zitten na treffers van Sokratis en David Luiz. Palace sleepte echter nog een gelijkspel uit de brand door goals van Luka Milivojevic (ex-Anderlecht) en Ayew. Lacazette trof nog de paal en Sokratis zag zijn tweede van de avond afgekeurd worden door de VAR. 

{INSERT_MATCHES_TODAY}

{INSERT_RANKING}

Premier League \\ Liverpool FC \\ Manchester United \\ Tottenham \\ Arsenal \\ Crystal Palace \\ Norwich City
 
 
 
Reacties.