Maxime Lestienne : "Logisch gelijkspel, maar er zat vandaag meer in"


Foto: © photonews 27 oktober 2019 20:47

Beide ploegen namen vanmiddag een helft voor hun rekening, maar toch maakte Standard het meeste aanspraak op de overwinning. Op offensief waren ze aanweziger dan Club Brugge, dat nauwelijks kansen kon creëren.

Maxime Lestienne, die op rechts begon en later naar links verhuisde, speelde net als de rest van Standard een sterke eerste helft. "Onze staf heeft een mooie analyse gemaakt van Club. En de spelers hebben gedaan wat ons gevraagd werd, door goed als team te werken. We verliezen dan wel niet en halen hier misschien een logisch punt, maar toch overheerst het gevoel dat er vandaag meer in zat", vertelt de winger.

Blauw-zwart reageerde wel sterk na rust. "Dat we zo snel na de rust die goal incasseren, deed pijn. Maar we moesten blijven doorgaan en ons aan de gemaakte afspraken houden. Dat hebben we gedaan en we hebben er een punt aan overgehouden."

Door het gelijkspel blijft Standard Club Brugge in het zicht houden. Als de Luikenaars nog iets meer regelmaat in hun prestaties kunnen steken, zouden ze wel eens de voornaamste uitdager van Club Brugge kunnen worden in het titeldebat. "In het begin van het seizoen speelden we tegen de zogenaamde kleine ploegen, nu volgen enkele zware kleppers, maar daar zijn we klaar voor. We zijn op de goede weg", besluit de Henegouwer.

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
 
Reacties.