Exit Zlatan in de MLS? Niet getreurd, want volgende Europese superster zit al in de wachtkamer

27 oktober 2019 13:59

Zlatan Ibrahimovic werd met LA Galaxy afgelopen week gewipt uit de halve finales van de Western Conference door stadsgenoot Los Angeles FC. Het is mogelijk het laatste wapenfeit van de Zweedse superster in Amerikaanse loondienst.

Het contract van Zlatan bij LA Galaxy loopt namelijk af op het einde van het seizoen en de spits schermt met meerdere aanbiedingen. De MLS verliest zo waarschijnlijk zijn grootste attractie, maar er lijkt al opvolging in de wachtkamer te zitten. 

Mesut Özil is dit seizoen op het achterplan verzeild geraakt bij Arsenal. De Duitse spelmaker werd afgelopen zomer al in verband gebracht met onder meer Turkse clubs, maar ook Manchester United had een oogje op de stijlrijke linkspoot. 

Monsterloon

Volgens Bleacher Report willen de zaakwaarnemers van de ex-speler van onder meer Werder Bremen en Real Madrid Özil nu naar Amerika loodsen.Özil verlengde vorig jaar zijn contract bij Arsenal en verdient er naar verluidt een slordige 400 000 euro per week. Benieuwd welke MLS-club dergelijk monsterloon wil ophoesten voor de 31-jarige middenvelder. 

Clint Vens

Premier League \\ Arsenal \\ Crystal Palace
 
 
Reacties.