Vormer denkt helemaal nog niet aan vertrekken bij zijn Club Brugge: "Ruud, Ruud, Ruud door het stadion, zó mooi om mee te maken"


Foto: © photonews 27 oktober 2019 14:43

Club Brugge kan in de topper tegen Standard terug rekenen op zijn kapitein Ruud Vormer. De Nederlander is bij blauw-zwart inmiddels uitgegroeid tot een boegbeeld. Vormer zelf geniet ook met volle teugen van die status.

In Voetbal International steekt Vormer zijn liefde voor Club Brugge niet onder stoelen of banken. Dat die liefde wederzijds is, bewijzen de supporters elke match opnieuw: "Ik hoef maar een hoekschop te nemen of onze supporters schreeuwen massaal: “Ruud, Ruud, Ruud” door het stadion. Zó mooi om mee te maken."

Oliedollars

Een vertrek uit Jan Breydel is dan ook totaal niet aan de orde, al lijkt de dynamische middenvelder een lucratief avontuur in de winter van zijn carrière niet uit te sluiten: "Ja, dat lijkt me wel wat als 35- of 36-jarige, een jaartje voetballen in de woestijn."

Om daarna een functie te bekleden bij de club van zijn hart? "Zolang ik maar in het voetbal kan blijven. Zelfs het lullen erover vind ik fantastisch."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
 
Reacties.