Simon Deli: "We waren heel slecht in de eerste helft"


Foto: © photonews 27 oktober 2019 20:40

De Ivoriaanse verdediger keek bedrukt in de mixed zone na afloop van de wedstrijd tegen Standard. Met name de zwakke eerst helft die Club op de mat bracht, zat hem hoog.

Ja, Michel Preud'homme kan Philippe Clement nog verrassen. Club Brugge had het niet onder de markt tegen Standard. De T1 van Club Brugge kon via enkele wissels tijdens de rust zijn ploeg wel wat bijsturen, maar het leverde slechts een punt op.

"Over de hele wedstrijd gezien, denk ik dat wij vandaag toch de zege verdienden", stelt Simon Deli. "Maar in de eerste helft stonden we echt niet goed. Het was heel slecht. En we incasseren weer een doelpunt omdat we niet goed in positie stonden, net zoals tegen PSG."

De Rouches wonnen de strijd op het middenveld in de eerste 45 minuten. "Standard speculeerde op de tegenaanval en verdedigde heel goed, dat moet gezegd worden. Maar we hebben als ploeg goed gereageerd na rust. Toch ben ik ontgoocheld omdat we in eigen huis weer twee punten laten liggen, tegen een directe concurrent."

Ondanks het overwicht in de tweede helft geraakte Club moeilijk tot kansen. "Bodart moest maar twee ballen verwerken: ons doelpunt en dat schot van Diagne. Laat ons nu vooral niet twijfelen aan onszelf. De focus ligt nu op de volgende wedstrijden, want de partijen volgen zichzelf in sneltempo op."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
 
Reacties.