'Inter speurt de transfermarkt af naar extra versterking en komt opnieuw uit bij Rode Duivel'

28 oktober 2019 10:28

Volgens verschillende Italiaanse media denkt Inter Milaan er opnieuw aan om een Rode Duivel vast te leggen. Deze zomer haalden ze Romelu Lukaku weg bij Manchester United en dat is tot nu toe een succes.

Rode Duivel Jan Vertonghen staat namelijk in de belangstelling van Inter. De transfer zou niet voor dit seizoen zijn, maar voor het volgende aangezien Vertonghen dan transfervrij is. De Spurs hebben wel een optie in handen om het aflopende contract van Vertonghen te verlengen, maar een akkoord is niet echt in zicht.

De voorbije maanden was SuperJan geen onbetwiste titularis meer in Londen. Hij zit vaker en vaker op de bank voor Davinson Sanchez. In de topper tegen Liverpool was dit opnieuw het geval.

Inter zoekt versterking

Met kleppers als Godin, Lukaku en Lautaro Martinez heeft Inter een prima selectie, maar er kan nog wel wat extra's bij. Na de blessure van aanvaller Alexis Sanchez blijft er voorin niet veel meer over. Zlatan Ibrahimovic werd al genoemd, maar een transfer lijkt weinig waarschijnlijk. Deze winter wil Antonio Conte er ook erg graag nog een extra middenvelder bij. Arturo Vidal, overbodig bij FC Barcelona, lijkt een optie. 

Arjen T'Sjoen

Premier League \\ Serie A \\ Tottenham \\ Inter Milaan
 
 
Reacties.