🎥 Waanzin: Voorlaatste uit Duitse tweede klasse trekt met 35.000 fans naar bekerduel tegen Lukebakio

31 oktober 2019 16:22

Hertha BSC haalde het gisterenavond na een thriller in eigen huis van Dynamo Dresden in de DFB-Pokal. Maar op de tribunes was de waanzin nog groter dan op het veld.

Na de 0-1 van Dresden, maakte Dodi Lukebakio vroeg in de tweede helft gelijk. Ondrej Duda leek de wedstrijd vijf minuten voor tijd te beslissen in het voordeel van de thuisploeg, maar in minuut negentig viel er ook aan de overkant een strafschop. 2-2 na negentig minuten.

Een bezoekend doelpunt na 107 minuten leek lang beslissend, maar in de extra tijd van de tweede verlenging dwong Jordan Torunarigha alsnog strafschoppen af. Daarin trok Herta alsnog aan het langste eind.

Dresden staat op dit moment voorlaatste in de Duitse tweede klasse, maar dat zou je hun supporters niet nageven. Die zakten met 35.000 af naar het Olympisch stadion in Berlijn. Onwaarschijnlijk.