T. Hazard en Lukebakio beslissend in Duitse beker

31 oktober 2019 06:50

In Duitsland vielen de 1/16 finales van de DFB Pokal in het midden van de week. Met Borussia Dortmund tegen Borussia Mönchengladbach stond er een topper op het programma.

De leider kwam op bezoek in het stadion van Dortmund en werd uitgeschakeld. Thuram bracht de bezoekers nochtans op voorsprong in de 71e minuut, maar Julian Brandt was met twee goals de redder van de thuisploeg. De eerste scoorde hij op aangeven van Piszczek en de tweede op aangeven van T. Hazard. Witsel en Hazard stonden 90 minuten tussen de lijnen.

Het Hertha BSC van Lukebakio moest overuren draaien tegen Dynamo Dresden. Onze landgenoot tekende voor de 1-1 en na 90 minuten stond het 2-2. In de verlengingen scoorden beide teams een keer en dus kwam het aan op strafschoppen. Hertha won de reeks, maar Lukebakio was al gewisseld.