Filip Daems geeft meer uitleg over de moeilijkste tegenstanders in zijn carrière en geeft ook zijn five-a-side

01 november 2019 16:05

Filip Daems kan terugblikken op een succesvolle carrière. Hij heeft in België bij Lierse en Westerlo gespeeld, maar zijn mooiste periode kende hij misschien wel bij Borussia Mönchengladbach. Daar speelde hij elf seizoenen. In 2017 stopte de verdediger met voetballen.

We hadden een interview met hem en hij blikte terug op zijn carrière. Zo legde hij uit wie zijn moeilijkste tegenstanders waren. "Er zijn heel wat moeilijke spelers gepasseerd. Er ontsnappen mij een paar namen van de minder bekende ploegen."

Maar Daems zal enkele tegenstanders nooit vergeten. "Robben was een zeer moeilijke tegenstander en Aubameyang was sterk met zijn snelheid. Ook Jefferson Farfan zal ik nooit vergeten", aldus de verdediger.

Five-a-side

We vroegen aan Daems met welke spelers hij een zaalvoetbalploegje zou willen vormen. Hij speelde met verschillende topspelers samen, dus de keuze was niet zo moeilijk. Hij zou nog eens willen samenspelen met Ter Stegen, Dante, Granit Xhaka en Marco Reus. Ook Raffael zou er eventueel in kunnen. 

Nils Wens

2e klasse \\ Bundesliga \\ Westerlo \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
Reacties.