Granit Xhaka heeft emotionele boodschap voor Arsenalfans na wissel: "Het raakte me diep"

01 november 2019 07:31

Granit Xhaka heeft voor het eerste gereageerd op zijn woedeuitbarsting van afgelopen weekend. De middenvelder van Arsenal kreeg gemor van de supporters aan zijn adres en reageerde daar gelaten op.

Granit Xhaka heeft voor het eerst gereageerd na zijn veelbesproken wissel afgelopen weekend tegen Crystal Palace. Via zijn Instagram-pagina verontschuldigde hij zich tegenover de fans, maar maakte hij ook duidelijk dat hij zijn kookpunt bereikt had. 

"Het gevoel dat ik niet werd begrepen door de fans en ook herhaaldelijk bedreigingen kreeg, raakte me diep", postte Xhaka op zijn Instagram. "Via sociale media kreeg ik dingen naar mijn hoofd als: 'we breken je benen', 'vermoorden je vrouw' of 'we hopen dat je dochter kanker krijgt'. Dat raakte me enorm en zorgde voor mijn reactie zondag."

De Zwitser hoopt dat hij en de supporters dit kunnen vergeten. "Ik reageerde niet respectvol naar de mensen die deze club willen steunen. Dat was niet mijn bedoeling. Mijn excuses daarvoor. Ik zal me altijd voor de volle honderd procent geven. Zowel op als naast het veld."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Message to the fans;

Een bericht gedeeld door Granit Xhaka (@granitxhaka) op

Dante Bellon

Premier League \\ Arsenal \\ Wolverhampton
 
 
Reacties.