Jurgen Klopp, naast coach ook liefhebber:"Ik weet niet wanneer ik voor het laatst zoveel fun had"

01 november 2019 10:07

Jurgen Klopp blijft naast een topcoach ook gewoon een liefhebber van het spelletje, en dat maakt hem zo geliefd. Hij was dan ook in de wolken na de League Cup-ontmoeting tegen Arsenal. Liverpool haalde het met strafschoppen, na een ongeziene 5-5 na negentig minuten.

Liverpool en Arsenal maakten er een absoluut spektakelstuk van. Wisselende kansen, tien doelpunten waaronder enkele pareltjes. En een gelijkmaker in de laatste minuut, andermaal door Divock Origi.

Jurgen Klopp was na afloop van de match in de wolken. "Ik heb van elke seconde genoten vanavond. Ik kan me niet herinneren wanneer ik nog eens zoveel plezier heb gehad in een voetbalwedstrijd."

De Duitse trainer, die net als Emery heel veel youngsters op het veld bracht, was ook blij voor zijn spelers. "Ik ben zo blij voor de jonge gasten. Voor enkelen was dit hun eerste avond op Anfield, en dat zullen ze nooit meer vergeten."

Of de vijf tegendoelpunten hem niet ontevreden stellen? "Als trainer moet ik misschien een beetje meer bezig zijn met de vijf tegengoals die we geslikt hebben, maar eerlijk... dat kan me eigenlijk echt niets schelen", is de Duitser eerlijk.

Dennis Rosiers

Premier League \\ Liverpool FC
 
 
Reacties.