🎥 Lyon klimt uit het dal met dank aan Memphis Depay

02 november 2019 22:35

Memphis Depay was vanavond eens te meer de gevierde man bij Lyon. In de uitwedstrijd tegen Toulouse maakte hij met twee doelpunten, waarvan een diep in blessuretijd, het verschil.

Toulouse kwam na een kwartier op voorsprong via Yaya Sanogo. Even later scoorde de Nederlander Memphis Depay zijn eerste van de avond.

Via een knullige own-goal van Anthony Lopes kwam Toulouse voor een tweede keer op voorsprong in de tweede helft. Moussa Dembele bracht de bordjes halverwege de tweede helft terug in evenwicht.

De wedstrijd leek uit te zullen draaien op een gelijkspel. Tot aanvoerder Depay in minuut 95 na een weergaloze solo de 2-3 op het bord brengt. Een fantastisch doelpunt van de flamboyante Nederlander.

Memphis Depay! 90+5' ⚽️

Toulouse 2- 3 Lyon pic.twitter.com/nq69lHB6mK

— KierownikWodopoju (@BoyBetterKnown_) 2 november 2019 >

Bij Toulouse, waar ex-Rouches Dossevi en Vaniqueur in de basis stonden, viel onze landgenoot Leya Iseka na een uur in. Bij Lyon maakte Jason Denayer de negentig minuten vol.

Door deze zege knoopt Lyon na acht wedstrijden zonder zege aan met een zes op zes. Toulouse blijft op een na laatste in de Ligue 1.