Bayern krijgt al vroeg rood en gaat met zware cijfers onderuit bij Eintracht Frankfurt

02 november 2019 17:21

Landskampioen Bayern München ging zaterdagmiddag op bezoek bij Eintracht Frankfurt. Een fijne middag werd het in elk geval niet voor de Rekordmeister.

Na een gelijkopgaande openingsfase kreeg Bayern na nauwelijks 10 minuten een stevige dreun te verwerken. Centrale verdediger Jérôme Boateng moest met een rode kaart naar de kant. Frankfurt profiteerde optimaal van de situatie en stond na een half uur 2-0 voor via Filip Kostic en Djibril Sow. Lewandowski maakte voor de pauze nog wel de aansluitingstreffer na een knappe individuele actie, maar veel zoden bracht dat niet aan de dijk.

Na de pauze heerste Frankfurt in elk facet en kwam het zelfs 4-1 voor via de centrale verdedigers Abraham en Hinteregger. Bayern kon het niet meer belopen en Kovac haalde zijn aanvaller Thomas Müller naar de kant voor de Spaanse verdediger Javi Martinez. In het diepe slot moest Manuel Neuer zich zelfs nog een vijfde keer gewonnen geven, Gonçalo Paciência legde de zware eindcijfers vast. Opnieuw een tik voor Bayern dat in de stand een stevige terugslag te verwerken krijgt. 

Arjen T'Sjoen

Bundesliga \\ Bayern München \\ Eintracht Frankfurt
 
 
Reacties.