🎥 Chelsea (met invaller Batshuayi) wint niet zonder moeite bij hekkensluiter

02 november 2019 21:18

Chelsea heeft de uitwedstrijd bij Watford tot een hoed einde gebracht, al ging het niet zonder slag of stoot. De Blues kwamen nog voor het uur op een comfortabele voorsprong. Een late strafschop bracht echter terug spanning in de partij.

The Blues kenden een droomstart. Chelsea-topschutter Tammy Abraham bracht zijn ploeg al na vijf minuten op voorsprong na een wondermooie assist van Jorginho.

Chelsea dreigde daarna nog verschillende keren, maar Ben Foster hield de hekkensluiter met enkele knappe saves in de wedstrijd. Tien minuten na rust moest hij zich toch gewonnen geven op een poging van Pulisic. Voor de Amerikaan zijn vierde doelpunt in twee wedstrijden, na zijn hattrick van vorige week tegen Burnley.

Tien minuten voor tijd bracht Gerard Deulofeu terug spanning in de wedstrijd. De VAR zag een overtreding van Jorginho op Deulofeu. De Spanjaard zette de strafschop zelf om. Dichter kwam Watford niet meer.

Met dank aan Chelsea-doelman Kepa, die met een knappe redding een kopbal van de mee opgerukte Ben Foster uit zijn doel kon ranselen. Ei zo na een historisch doelpunt voor de Watford-doelman.

Voor Watford stond onze landgenoot Kabasele de hele wedstrijd tussen de lijnen. Hij kreeg geel te zien. Michy Batshuayi, die deze week nog goed speelde in de League Cup, viel in de slotfase in voor Abraham.

Dennis Rosiers

Premier League \\ Chelsea \\ Watford
 
 
Reacties.