🎥 Everton - Tottenham (1-1) overschaduwd door de horrorblessure van André Gomes, Spurs-spelers grijpen zich naar de haren

03 november 2019 20:25

Tottenham heeft een 0-1 voorsprong op bezoek bij Everton uit handen gegeven. De Toffees sleepten een punt uit de brand, maar na de partij ging het alleen maar over de zware blessure van André Gomes.

Bij een 0-1 stand in het voordeel van Tottenham beging Son een ogenschijnlijk onschuldige overtreding. Maar de gevolgen waren gruwelijk. Aurier gleed nog door op het been van André Gomes en dat leidde tot een afgrijselijke blessure. Zijn voet stond helemaal verkeerd.

Zowel Son als Aurier greep zich naar de haren. De Zuid-Koreaan barstte zelfs in tranen uit en zijn gele kaart werd in een rood karton omgezet door de scheids. De Engelse regie besloot om de herhaling op een bepaald punt te stoppen, waardoor de blessure niet zichtbaar was op televisie.

Everton boog door het numerieke overtal de 0-1 achterstand nog om in een gelijkspel. Alli (63') en Tosun (90+7') waren de doelpuntenmakers.

Hannes Van Gael

Premier League \\ Tottenham \\ Everton
 
 
Reacties.