Ook deze toptrainer wordt nu genoemd bij Bayern München

03 november 2019 19:44

Eerder deze week kwam het nieuws dat Mauricio Pochettino genoemd wordt bij Bayern om trainer Niko Kovac op te volgen. Ook Erik ten Hag kwam in het nieuws en nu is er alweer een nieuwe naam opgedoken.

Bayern München ging zaterdag zwaar onderuit op het veld van Frankfurt. De recordkampioen verloor met 5-1 in de Commerzbank Arena. Door die nederlaag staat Bayern nu vierde in de Bundesliga met vier punten achter op Mönchengladbach. 

Eerder deze week kon Bayern met moeite zich plaatsen voor de volgende ronde in de DFB Pokal. Toen kwam Sport1 al met het nieuws dat Pochettino genoemd wordt als opvolger van trainer Niko Kovac. Ook Erik ten Hag zou genoemd worden om de Kroaat op te volgen bij Bayern. En daar is nu nog een naam bijgekomen. 

Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport wordt nu ook Massimiliano Allegri genoemd om de Münchense club te gaan leiden. Bayern heeft in de Duitse media al laten weten dat het Kovac steunt en dat hij zeker nog tot en met de Champions League-wedstrijd tegen Olympiakos op de bank zal zitten. 

Dante Bellon

Bundesliga \\ Bayern München
 
 
Reacties.