Thorup en MPH geven hun mening na uitsluiting Odjidja: "Geprovoceerd, maar ..." vs "Dat had ook direct rood kunnen zijn"


Foto: © photonews 03 november 2019 22:10

Een bijzonder moment werd het in de wedstrijd, toen Vadis Odjidja een duw gaf aan Mpoku en er zijn tweede gele kaart voor kreeg. Zowel Jess Thorup als Michel Preud'homme reageerden op de zaak.

"Misschien moet Vadis wat meer clever zijn op dat moment, maar Mpoku zocht hem al een hele tijd en voor mij is dat geen rode kaart", aldus Jess Thorup na de wedstrijd tegen Standard.

Direct rood?

"Eerder zelfs geel voor Mpoku voor zijn overdreven reactie, maar goed: de ref heeft beslist, niks aan te doen. Maar het is niet leuk, want het heeft ook impact voor de volgende wedstrijd. Daarin moeten we het nu zonder onze kapitein zien te rooien en dat doet pijn."

Michel Preud'homme reageerde op de uitlatingen van zijn collega: "Vadis Odjidja had bij zijn eerste gele kaart ook al uitgesloten kunnen worden. Als ik de knie van Gavory zie na het contact met hem ... Daar was geen provocatie bij", klonk het.

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Standard
 
 
 
Reacties.