Haroun baalt als een stekker na verlies op Moeskroen: "Ze schoten drie keer op doel en drie keer was het goal"

04 november 2019 17:47

Antwerp liet zich, na een degelijke eerste helft, zich nog de kaas van het brood eten in Moeskroen. Een ontgoochelde Faris Haroun meent dat details het verschil tussen winst en verlies maakten op Le Cannonier.

Er leek bij de rust nochtans geen vuiltje aan de lucht: "Een verplaatsing naar hier is altijd moeilijk, maar we kwamen in het begin niet in gevaar. We scoorden met een mooie actie en dan was het moeilijkste eigenlijk al gebeurd", steekt Haroun van wal na de wedstrijd. 

Waar was de VAR?

Het spelbeeld veranderde volledig toen de thuisploeg een dubieuze vrije trap kreeg op een gevaarlijke positie: "Ik vind het ook spijtig dat als je de VAR hebt, dat de scheidsrechter dan toch fluit bij die 'fout'."

"Hij staat er twee meter vanaf en ik raak zuiver de bal. Daar kwam dan de 1-1 uit. Dat zijn details, maar Moeskroen kreeg er wel vertrouwen door. Het had niet eens kansen in de tweede helft, maar ze schoten drie keer op doel en drie keer was het goal.

Pech

"Het was geen grootse prestatie. Als je hier op voorsprong staat, moet je het kunnen afmaken zonder super te spelen. Er was wat vermoeidheid, maar dat mag geen excuus zijn. Het zit gewoon soms wat tegen", besloot de ontgoochelde Antwerp-middenvelder. 

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.