Dino Toppmöller hoopt dat er snel duidelijkheid is: "Het is jammer dat we nu nog niets weten"

04 november 2019 15:12

Wat gaat er gebeuren met de wedstrijd OHL-Union? Het is voorlopig nog altijd niet duidelijk. Dino Toppmöller, de trainer van Virton, hoopt dat er snel duidelijkheid is want volgend weekend staat de laatste speeldag op het programma.

De trainer gaf na wedstrijd tegen Lokeren meer uitleg. "We hebben vandaag een goede zaak gedaan. We hebben vrijdag een cruciale wedstrijd, maar het is jammer dat we nog niet weten wat er zal gebeuren met de wedstrijd OHL-Union."

"Voor ons is het ook belangrijk wat er beslist zal worden, want het heeft invloed op de wedstrijd van vrijdag. Als de wedstrijd herspeeld zou worden, hoop ik dat het snel zal gebeuren, want het verandert alles", aldus Toppmöller. 

OHL

De trainer van Virton beseft hoe belangrijk de wedstrijd tussen OHL en Union is. "Als OHL de wedstrijd tegen Union zou winnen, moeten wij ook zeker winnen van OHL, maar we moeten nu vooral geconcentreerd blijven. We willen niet kijken wat de andere ploegen doen. We hebben nu enkele dagen om te recupereren en de beste ploeg zal periodekampioen worden. Hopelijk zijn wij het, maar als het een andere ploeg is zullen wij deze ploeg feliciteren."

Nils Wens

2e klasse \\ Sporting Lokeren \\ Virton
 
 
Reacties.