Genk-voorzitter Croonen: "Ik verwacht een reactie"

04 november 2019 12:29

Racing Genk moet zich na de pijnlijke nederlaag in Eupen opmaken voor een heel zware dobber in de Champions League: een wedstrijd tegen Liverpool op het mytische Anfield. Genk-voorzitter Peter Croonen verwacht een reactie van zijn ploeg, hoe sterk de tegenstander ook moge zijn.

Voor de camera's van Sporza blikt de voorzitter van de landskampioen al vooruit naar de clash met Liverpool. "De kans dat we zullen stunten, is heel klein. Misschien kunnen we zelfs boven onszelf uitstijgen. De spelers moeten hun angst overwinnen en durven voetballen."

De nederlaag tegen Eupen lijkt intussen verteerd, maar Croonen wil dat Genk zijn ware gelaat zal tonen. "Zaterdag in Eupen was het op veel vlakken veel te weinig. We geloven nog in onze trainer, maar ik verwacht deze week een reactie. De kentering moet ingezet worden", besluit de Genkse voorzitter.

Ook Dimitri de Condé beseft dat het geen voor Genk geen geschenk is om in deze omstandigheden naar Liverpool te trekken. "We zitten duidelijk in een moeilijke periode. We wilden drie punten in Eupen. We liepen die mis en vooral de manier waarop was niet oké. Daar zijn we boos en ontgoocheld over. Het is niet ideaal om in deze situatie naar Liverpool te gaan."

Johan Walckiers

Champions League \\ KRC Genk \\ Liverpool FC
 
 
Reacties.