Liverpool zal niet op volle sterkte aantreden tegen Racing Genk: "Frisse krachten nodig"

04 november 2019 16:14

Dinsdagavond gaat Racing Genk op bezoek bij een van de sterkste ploegen van het moment: Liverpool. De Duitse coach van de Reds, Jurgen Klopp, gaf vanmiddag op de persconferentie aan dat hij zal roteren tegen de Belgische landskampioen.

En daar heeft de Duitser een grondige reden voor. Aanstaande zaterdag staat in de Premier League namelijk de clash tussen Liverpool en Manchester City op het programma. Liverpool staat na elf speeldagen aan de leiding, met zes punten voorsprong op Manchester City.

"Ik ga zeker enkele frisse krachten opstellen, het is duidelijk dat we dat nodig hebben. Maar niet in die mate dat je ons team niet meer zal herkennen", aldus Klopp. Mogelijk krijgen we Divock Origi dinsdag op Anfiel dus van bij de aftrap te zien.

Hoewel Liverpool de wedstrijd in Genk heel comfortabel (1-4) won, blijft Jurgen Klopp op zijn hoede. "Het werd wel 1-4, maar we weten nog wel hoe moeilijk het daar was. We speelden er echt niet goed en dat was in grote mate te wijten aan het spel van Racing Genk."

Johan Walckiers

Champions League \\ KRC Genk \\ Liverpool FC
 
 
Reacties.