Stroompanne OHL-Union: pas volgende week beslissing


Foto: © photonews 04 november 2019 15:21

De wedstrijd OHL-Union werd afgelopen vrijdag maar liefst vier keer stilgelegd omwille van een stroompanne, waardoor een deel van de verlichting het begaf. De wedstrijd werd in de 52ste minuut gestaakt bij 0-0.

Update: ondertussen reageerde ook OHL op hun clubwebstek. OH Leuven stelt een sterk dossier op dat moet aantonen dat de lichtperikelen van vorige week vrijdag niet de fout waren van de club. Zo wil OHL een forfaitnederlaag absoluut vermijden. Het dossier zal behandeld worden door de Geschillencommissie Hoger Beroep voor het Profvoetbal, tijdens haar zitting van dinsdag 12 november. Er worden verder geen inhoudelijke details of commentaar gegeven over dat dossier.

Wie gaat er met de eerste periodetitel in 1B aan de haal? Komend weekend staat de laatste speelronde van de eerste periode op het programma, maar het is nog maar de vraag of we de periodekampioen dan al zullen kennen. Revelatie Virton heeft de beste papieren, maar het blijft afwachten wat het verdict zal zijn in de zaak OHL-Union.

Maandagmiddag communiceerde Union dat ze hiervoor op 12 november verwacht worden bij de Geschillencommissie. Met andere woorden, deze beslissing valt pas na de laatste speeldag van de eerste periode. Als Virton vrijdag tegen OHL wint, hebben de Luxemburgers sowieso de periodetitel op zak.

Wint Virton niet, zal het vrijdag nog niet geweten zijn. Dan zal de beslissing van de Geschillencommissie een doorslaggevende rol gaan spelen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

1e klasse B \\ OH Leuven \\ Union SG
 
 
 
Reacties.