Zou Bertrand Crasson ooit trainer van Standard kunnen zijn?


Foto: © photonews 04 november 2019 06:26

Bertrand Crasson is momenteel aan de slag als trainer in de Luxemburgse eerste klasse bij F91 Dudelange. Hij begon het seizoen als assistent, maar na het onstalg van Emilio Ferrera nam hij over. 

Zou ex-speler van Anderlecht, Bertrand Crasson, ooit Standard kunnen trainen? Hij antwoordde op die vraag bij onze Allesandro Schiavone. "Ik apprecieer Michel Preud'homme enorm, maar ik zou het overwegen."

Toch tempert hij zijn stelling meteen. "Ik zou geen nee zeggen, maar ik denk dat de supporters mij niet zouden aanvaarden door mijn verleden bij Anderlecht. Ik had eigenlijk ooit getekend bij Standard, maar de supporters hadden een petite gestart. Uiteindelijk ben ik niet gegaan."

Toekomst

Daar heeft hij nog steeds spijt van. "Het is jammer omdat het een grote club is, die voetbal met emotie beleeft. De fans zijn enorm gepassioneerd. Ik antwoordde dan wel 'ja' voor een eventueel aanbod, maar dat wil niet zeggen dat het ook realiteit wordt. Ik denk dat Bertrand Crasson bij Standard nooit zal gaan."

En bij Anderlecht? "Ik heb niet echt de ambitie om trainer te worden bij Anderlecht. Al wat ik wil, is dat ik gelukkig ben in wat ik doe. En vooral: de jongeren ervaring bijbrengen."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Standard
 
 
 
Reacties.