Alisson Becker blikt nog eens terug op de samenwerking met Mignolet: "Simon is een fantastische gast"

05 november 2019 12:20

Simon Mignolet en Alisson Becker speelden een jaar samen bij Liverpool alvorens de Rode Duivel naar Club Brugge trok. Aan de vooravond van het Champions League-duel tegen KRC Genk blikte de Braziliaan terug op zijn samenwerking met 'Big Si'.

Mignolet lag al niet in de bovenste schuif bij Jürgen Klopp en een tweede seizoen bankzitten leek niet aan hem besteed. Vorig jaar speelde hij slechts twee wedstrijden voor de Reds. Nu is de Limburgse doelman een sterkhouder bij Club Brugge.

Rol in de kleedkamer

"Hij speelde vorig jaar niet veel, maar hij bleef elke dag hard werken en gedroeg zich professioneel", citeerde Het Laatste Nieuws de Braziliaanse goalie. "Het is gewoon een goede doelman. Door zijn rol in de kleedkamer was hij belangrijk voor het team en droeg hij bij aan de prestaties van vorig seizoen", schatte hij Mignolet naar waarde.

Maar niet alleen op sportief vlak had Alisson mooie woorden over voor zijn ex-ploegmaat. "Simon is een fantastische kerel! Hij heeft met heel hard geholpen in mijn eerste seizoen bij de club", besloot hij.

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ Liverpool FC
 
 
Reacties.