Clement kijkt uit naar de clash met PSG: "Als we bang zijn van Mbappé kunnen we beter thuis blijven"

05 november 2019 21:31

Woensdagavond gaat Club Brugge op bezoek bij de Franse topclub PSG. Een bijzonder moeilijke avond voor blauw-zwart dat de heenwedstrijd met 0-5 verloor.

Philippe Clement reageerde bij VTM Nieuws en toonde zich licht optimistisch: "We hebben alles te winnen en helemaal niets te verliezen. Tegen Madrid gaf ook niemand ons een kans en uiteindelijk is het toch gelukt om daar een punt te pakken. In het eerste half uur hebben we best goed gespeeld en maakten we het hen moeilijk. In het laatste half uur liep het dan bij ons een stuk minder."

PSG verloor afgelopen weekend bij hekkensluiter Dijon in de Ligue 1: "Als je die wedstrijd gezien hebt weet je dat PSG echt niet slecht was. Ze verloren dan wel, maar hadden ook 20 doelpunten kunnen maken. Normaal gezien zal dit niet twee keer na elkaar gebeuren. PSG hoort momenteel bij de drie beste ploegen van Europa."

Wat met kwelduivel Mbappé?

Enkele weken geleden kwam Kylian Mbappé na een uurtje tussen de lijnen. De pijlsnelle aanvaller maakte liefst drie doelpunten en gaf een assist: "Als we bang zouden zijn van hem konden we beter thuisblijven. We hebben een plan, maar sommige individuen kunnen meer dan andere. We gaan zeker niet met tien spelers in de eigen zestien spelen."

Arjen T'Sjoen

Champions League \\ Club Brugge \\ PSG
 
 
Reacties.