Eigenlijk te gek voor woorden: Liverpool gaat twee wedstrijden spelen op twee dagen... op twee continenten

05 november 2019 19:12

Een week geleden plaatste Liverpool zich voor de volgende ronde van de League Cup na een knotsgekke wedstrijd tegen Arsenal (5-5). Jürgen Klopp kondigde al aan dat Liverpool niet zal spelen wanneer de wedstrijd op de geplande datum (17 december) zou doorgaan, maar zo ver komt het niet.

In een statement kondigde Liverpool zelf aan dat het de wedstrijd op de geplande datum gewoon zal spelen.  Dat is niet evident want Liverpool is op dat moment ook op het WK voor clubs in Qatar. "We gaan ons toch aan die vooropgestelde datum houden. We zullen twee verschillende teams opmaken: één voor de League en één voor het WK. Het is geen ideaal scenario, maar er waren geen alternatieven. Ons speelschema in december is bijzonder ingewikkeld."

In de kwartfinales van de League Cup gaat Liverpool op 17 december op bezoek bij Aston Villa. Het is nog niet geweten wat Jürgen Klopp zal doen. De Duitse coach zal zeker meegaan naar Qatar, maar het is nog niet zeker of hij zal terugvliegen om de wedstrijd in de League Cup mee te maken."

Arjen T'Sjoen

Champions League \\ Liverpool FC
 
 
Reacties.