Ferme opsteker? Belangrijke pion eindelijk op de terugweg bij Oostende, Sportief Manager reageert op transfergeruchten over hem


Foto: © photonews 06 november 2019 18:30

Hij was zeer belangrijk voor KV Oostende in het seizoensbegin, maar zit ondertussen wel al sinds eind augustus in de lappenmand. Binnenkort zal hij terug op het veld staan, ondertussen worden geruchten over zijn toekomst de kop ingedrukt.

Ante Palaversa was een van de revelaties van het seizoensbegin. Hij speelde bij KV Oostende een paar keer de pannen van het dak, maar viel op speeldag 5 tegen KV Mechelen al snel uit. 

Niet weg in januari

Binnenkort zou hij er mogelijk echter opnieuw bij kunnen zijn: "Hij was cruciaal voor ons in ons sterk seizoensbegin. Hij is goed in de recuperatie en brengt het spel voetballend op gang. Dat misten we vorig jaar en nu ook opnieuw. Normaal is hij terug na de interlandbreak", aldus Franky Van der Elst op het Kustboys-praatcafé deze week.

Sportief Manager Guy Ghysel reageerde op de geruchten dat de jongeling in januari alweer zou vertrekken: "Dat hij naar Duitsland trekt in januari? Mensen die dat zeggen, mogen hun bronnen aan ons kenbaar maken want ze zijn niet op de hoogte. Het contract met Manchester City is duidelijk: het huurcontract kan enkel worden opgezegd als er aan ons wordt betaald en wij hebben geen bod binnen."

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Manchester City \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.