Mignolet, Mechele en Rits unisono na penaltyrel tussen Diagne en Vanaken: "Dit gaan we intern bespreken"

06 november 2019 23:21

Club Brugge had dé uitgelezen mogelijkheid om langszij te komen tegen PSG, maar Diagne liet een strafschop liggen. De woede was groot in Brugse rangen, want Vanaken had de penalty eigenlijk moeten nemen.

De onvrede, zeg maar woede, was grote in Brugse rangen na de penaltymisser van Diagne. Clement was furieus, want Vanaken stond bovenaan zijn lijstje én de strafschop van de Senegalees was bijzonder zwak ingeschoten. 

"Dat gaan we intern bespreken. Het is jammer, maar meer ga ik er niet over vertellen", was Brandon Mechele ontgoocheld na de match. "Er zal nog een woordje over gepraat worden in de kleedkamer", zei hij bij Q2.

Ook Mats Rits deed zijn zegje. "Er is een lijst met strafschopnemers", gaf de middenvelder toe. Iedereen weet dat Vanaken de strafschoppen geeft bij Club. "Ik wil er niets over zeggen. Dat is iets voor in de kleedkamer."

Mignolet praatte over de fase bij Proximus Sports, maar zei precies hetzelfde. "Het heeft geen zin om op televisie daarover te praten. Dat lost ook niets op. We onthouden onze geweldige prestatie", besloot hij.

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ PSG
 
 
Reacties.