Hoogspanning bij Napoli: Spelers weigeren om op afzondering te gaan


Foto: © photonews 06 november 2019 09:15

Na het gelijkspel in de Champions League van SSC Napoli tegen RB Salzburg deden er zich enkele vreemde situaties voor. De spelers van Napoli weigerden om op de spelersbus te stappen en Carlo Ancelotti verscheen niet op de verplichte persconferentie.

Kort na middernacht vertrok de spelersbus van SSC Napoli volgens La Gazzetta dello Sport zonder spelers. De spelers weigeren om zich te plooien naar hun voorzitter Aurelio De Laurentiis. De voorzitter stormde vorige week na de 2-1 nederlaag tegen AS Roma de kleedkamers in en wilde zijn spelers van maandagavond tot zondag op afzondering sturen om de groepsgeest aan te wakkeren.

De spelersgroep kon dit niet echt appreciëren en besloot om dinsdagavond de spelersbus naar afzonderingsoord Castel Volturno niet te nemen. De spelers trokken elk naar hun eigen huis en sommigen schakelden zelfs al een advocaat in omdat De Laurentiis geen meerdaagse afzondering kan opleggen. Ook Carlo Ancelotti is niet tevreden met de situatie en besloot om net als Fernando LIorente weg te blijven op de verplichte persconferentie van UEFA na de wedstrijd. 

Champions League \\ Red Bull Salzburg \\ Napoli
 
 
 
Reacties.