In tegenstelling tot deze zomer is het transfercomité wél overtuigd: 'Anderlecht zet héél hoog in en neemt contact op met Lucas Biglia'

06 november 2019 20:28

Komt hij dan toch? RSC Anderlecht heeft opnieuw een lijntje uitgeworpen naar Lucas Biglia. Volgens Michael Verschueren is de voormalige publiekslieveling dé missing link die paars-wit helemaal kan doen knallen.

Grote managers staan niet alleen garant voor grootse triomfen, maar misschien nog belangrijker: ze leren uit hun fouten. En dat is exact wat Michael Verschueren doet.

RSC Anderlecht had afgelopen zomer al een babbeltje gedaan met Lucas Biglia. Verschueren en kornuiten oordeelden echter dat de voorwaarden - lees: het loon - van de voormalige aanvoerder niet in verhouding zouden staan met zijn input.

Een viertal maanden later is die gedachtegang veranderd. Sambi Lokonga doet wat hem verwacht wordt, maar verder is er de grote leegte. Op bestuursniveau wordt getwijfeld aan Edo Kayembe, terwijl Peter Zulj niet kan brengen wat er van de Oostenrijker verwacht wordt. Adrien Trebel mag de club - ondanks zijn rentree - nog steeds verlaten.

Trebel? Een riant bod op de Fransman zal aanvaard worden

Enter Lucas Biglia. De nouveau. De 33-jarige Argentijn kan die ene schakel worden die mee aan de jeugdige kar trekt. Ook AC Milan zal niet moeilijk doen. Het contract van El Principito loopt aan het einde van dit seizoen af. Hij mag beschikken voor bewezen diensten, ook al vergaart hij nog regelmatig speelminuten.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Anderlecht \\ AC Milan
 
 
Reacties.