UPDATE: Geen boycot van PSG-fans tegen Club Brugge

06 november 2019 08:25

De kans bestaat dat de grote sfeermakers van PSG woensdag hun kat sturen naar het Parc des Princes voor de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge.

UPDATE: De Ultra's van PSG zullen de wedstrijd tegen Club toch niet boycotten. PSG ging met hen in gesprek en deed enkele toegevingen. De boycot is daarom opgeschort en de supporters zullen vanavond gewoon aanwezig zijn.

Omdat de Ultra's van PSG het niet eens zijn met enkele stadionverboden en met de macht die de politie in de stadions krijgt, zijn ze van plan om de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge en de wedstrijd van de vrouwen en de beloften te boycotten. Drie supportersgroepen voerden maandag actie voor het stadion, meldt Het Nieuwsblad.

De grootste supportersfederaties zijn niet blij met de macht die ordehandhavers te veel macht krijgen en PSG vindt dan weer dat de supporters te veel in de pap te brokken hebben. Enkele leiders van de supportersverenigingen zitten met een stadionverbod en de Ultra's willen dat dat wordt opgeheven.

Arjen T'Sjoen - Hannes Van Gael

Champions League \\ Club Brugge \\ PSG
 
 
Reacties.