Na een punt in Bernabéu nu ook een stunt in het Parc des Princes?

06 november 2019 11:24

Na de zware 0-5 nederlaag in het eigen Jan Breydelstadion raapt Club Brugge alle moed bijeen om vanavond toch iets te rapen in het Parc des Princes. De manschappen van Philippe Clement hebben alvast een voordeel: ze hebben absoluut niets te verliezen in Parijs.

In de heenmatch hield Club Brugge in zekere zin nog stand. Bij de rust stond het 0-1, maar met nog 40 minuten op de klok maakte een zekere Kylian Mbappé zijn intrede. Het Franse wonderkind lukte nog een hattrick en via Icardi kwamen de forfaitcijfers op het scorebord.

Wat er toen gebeurde telt allemaal niet meer. Het was overigens de eerste en voorlopig enige nederlaag van Club Brugge dit seizoen en dat zillen ze nog even zo houden. Het feit dat ze in Madrid een punt konden pakken is zeker hoopgevend en ook in de competitie werd er vertrouwen getankt tegen Kortrijk (3-0). PSG verloor daarentegen met 2-1 van Dijon.

Selectienieuws

Ruud Vormer is geschorst en Clinton Mata is geblesseerd. Zijn positie werd tegen Kortrijk ingenomen door de jonge Kossounou. Er waren ook wat twijfels rond Deli en Dennis, maar dat duo behoort wel tot de selectie. Bij PSG is de gevreesde Mbappé opnieuw van de partij, ditmaal mogelijk meteen in de basis. Meunier en Neymar zitten nog in de lappenmand.

Hannes Van Gael

Champions League \\ Club Brugge \\ PSG
 
 
Reacties.