Ook Clement liet zich uit over het strafschopincident: "Het is niet de eerste ploeg waarbij dit gebeurt"

07 november 2019 13:18

"Interne keuken", "dat gaan we in de kleedkamer bespreken" en "het heeft geen zin om het daar in de pers over te hebben": de spelers van Club Brugge hadden duidelijk geen zin om over de penaltyfase te praten. Philippe Clement was geen uitzondering, al loste hij iets meer dan zijn spelers.

"Ik ben daarover heel duidelijk geweest in de kleedkamer", liet Clement bij Proximus Sports na de match uitschijnen dat er woorden zijn gevallen in de kleedkamer. Maar wat hij gezegd heeft is wederom "interne keuken".

"Vandaag heeft hij zich zeker en vast niet gedragen naar de waarden van Club Brugge. We zullen zien wat de toekomst brengt, maar hij zal wel beseffen dat hij een grote fout heeft begaan." En inderdaad, de ochtend na het incident kwam Diagne al met excuses.

"Ik ga de rest van ons seizoen niet op de helling laten zetten door vijf seconden uit een wedstrijd", was Clement bang dat het incident alles zou overschaduwen. "Hans had moeten trappen, maar we zijn niet de enige ploeg die dit is overkomen. Alleen wordt er veel over gepraat omdat iedereen er van uit gaat dat die bal bij Hans er zou zijn in gegaan." 

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ PSG
 
 
Reacties.