Frankfurt maakt zich op voor trip naar Standard: "Op Sclessin moet je defensief klaar zijn"

07 november 2019 08:33

Adi Hutter, de coach van Eintracht Frankfurt, trekt donderdagavond met zijn team naar Sclessin. Hutter ontdekt dan de hete sfeer in het Stade Maurice Dufrasne, maar hij heeft ook al vastgesteld dat Sclessin een oninneembare vesting is geworden.

In tegenstelling tot de spelers zullen de fans van Frankfurt de verplaatsing niet maken naar Luik. Zij zijn gestraft wegens wangedrag tegen Vitoria Setubal. De spelers van Adi Hutter moeten dus op zichzelf rekenen op het veld van Standard.

"Het is een belangrijke match, één van alles of niets", begon Hutter de persconferentie. "Jammer genoeg zijn onze fans er niet bij en verkeert Standard in topvorm. Thuis zijn ze nog sterker, maar we willen ook wel een resultaat neerzetten. We zullen defensief extra sterk voor de dag moeten komen."

Bundesliga

Na het laatste succes tegen Duits kampioen Bayern, waarin het 5-1 werd voor Frankfurt, leeft de club op een wolk. "Maar die wedstrijd heeft niets gemeen met de deze. Het was goed voor ons vertrouwen, maar we moeten met beide voeten op de grond blijven. Zaterdag speelden we tegen Bayern de perfecte wedstrijd. Hier weet je dat niet."

Op verplaatsing zijn de resultaten van Eintracht dan weer wat minder. De Duitsers haalden in de eigen Bundesliga 3 op 12. "Daar moeten we nog op verbeteren, dat klopt. We speelden goede wedstrijden tegen Augsburg (2-1 verloren) en Mönchengladbach (4-2 verloren). Het resultaat was er niet, maar over het spel was ik tevreden. Dat moeten we herhalen."

Jordan Horwood

Europa League \\ Standard \\ Eintracht Frankfurt
 
 
Reacties.