OHL wil periodetitel pakken: "We hebben ons tactisch plannetje klaar"

07 november 2019 22:14

Excelsior Virton en OH Leuven maken morgen onder elkaar uit wie de eerste periodetitel en het bijhorende finaleticket op zak steekt. De bezoekers zijn favoriet. Maar zijn ze ook klaar na het debacle van een weekje geleden?

Afgelopen weekend werd de wedstrijd tussen OH Leuven en Union SG gestaakt omdat de lichtinstallatie aan Den Dreef dienst weigerde. De debatten omtrent die uitslag moeten nog geopend worden. Maar… bij winst is Excelsior Virton of OHL morgenavond sowieso zeker van de eerste periodetitel. 

“We hebben de knop zondag al omgedraaid”, vertelt Fred Duplus. “De afgelopen dagen hebben we in de kleedkamer zelfs niet meer over die stroompanne gesproken. Morgenavond willen we zeker zijn van de eerste periodetitel, zonder te moeten rekenen of nadenken over het herspelen van die match.”

Morgenavond willen we zeker zijn van de eerste periodetitel, zonder te moeten rekenen of nadenken over het herspelen van die match - Fred Duplus

Het eerdere treffen werd alleszins gewonnen door de fusieclub. “Je zag toen al dat we aan elkaar gewaagd zijn”, gaat de aanvoerder verder. Maar ons tactisch plannetje is klaar. Als we dat perfect uitvoeren, moeten we met de drie punten op zak terug naar Leuven trekken.”

1e klasse B \\ Virton \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.