Mignolet fier op Brugse prestatie: "Ik denk niet dat een andere Belgische club dit heeft gedaan de laatste jaren"

07 november 2019 12:15

Woensdagavond heeft Club Brugge nipt de duimen moeten leggen voor PSG. De teneur bij de spelers achteraf was hetzelfde: er zat meer in tijdens het bezoek aan het Parc des Princes.

De West-Vlamingen hadden uit Parijs kunnen terugkeren met een punt. In het spel moest de vicekampioen niet onderdoen voor de landskampioen van Frankrijk, maar het kon de kansen niet omzetten in een doelpunt. Ook niet vanop de penaltystip met nog een kwartier op de klok.

“We hebben een goede match gespeeld tegen een Europese grootmacht”, was Simon Mignolet tevreden over de Brugse prestatie. “We hebben aangetoond dat we het niveau aankunnen. Dat hebben we tegen Galatasaray en Real Madrid ook laten zien.”

“Er zat ook een punt in, maar dat hebben we jammer genoeg niet gepakt. Verdedigend hebben we ons werk goed gedaan en het laatste halfuur waren we veruit de beste ploeg op het veld. Ik denk niet dat er de laatste jaren een Belgische ploeg hetzelfde heeft gedaan wat wij hebben gerealiseerd in de Champions League”, besloot de doelman.

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ PSG
 
 
Reacties.