Belangrijke clash om speeldag te openen, Dury en Vercauteren met lof voor elkaar


Foto: © photonews 08 november 2019 13:08

Zulte Waregem en RSC Anderlecht openen speeldag 15 in de Jupiler Pro League met een ongetwijfeld boeiend duel aan de Gaverbeek.

"Anderlecht heeft heel veel traditie. Een ploeg met de historie en de statistieken van Anderlecht mag je nooit onderschatten. Die komen terug: morgen, overmorgen, binnen een paar maanden, ... Ze komen zeker terug, want ze hebben een identiteit", aldus Francky Dury.

"Ik hoop dat iedereen dezelfde drive kan laten zien als tegen Club Brugge en dat we kunnen realiseren tegen Anderlecht wat toen niet gelukt is", wil de oefenmeester van Zulte Waregem graag de drie punten pakken tegen paars-wit.

Opletten

"Ik ken Dury goed", was er ook vanuit paars-witte hoek lof voor de tegenstander. "Hij is een trainer die iets kan neerzetten. Ze zijn slecht begonnen, maar intussen is dat een stevige ploeg geworden om te bekampen. Met een paar individuen die je in het oog moet houden, want zij kunnen het verschil maken."

Dury moet het doen zonder Berahino en Baudry, die beiden geblesseerd zijn. De laatste onderging dinsdag een neusoperatie na zijn neusbreuk tegen KV Oostende. Bij Anderlecht is Chadli fit en Dewaele uiterst onzeker. Luckassen en Sardella lijken zo in de verdediging plaats te zullen nemen.

De bezoekers zijn favoriet en kunnen bij BetFIRST 2.5 keer je inzet opleveren, voor een gokje op Essevee wordt dat al een verdrievoudiging! Waag dus zeker je kans!

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.