Doelpuntenmakers Depoitre en Ngadeu aan het woord: "Het was geen toevalstreffer"

08 november 2019 07:10

Gent prijkt plots bovenaan de stand in groep I na een vier op zes tegen Wolfsburg, de topfavoriet voor groepswinst. Op bezoek bij de Duitsers werd een 1-0 stand na de rust volledig goedgemaakt door Yaremchuk, Depoitre en Ngadeu.

De mooiste en belangrijkste goal was de vallende bal van Yaremchuk, maar zonder de treffers van Depoitre en Ngadeu stond er geen Gentse zege op het scorebord. "Na een zeer moeilijke eerste helft hebben we mentaliteit, een ander gelaat getoond", was Depoitre opgelucht met de zege bij Sporza.

"Goal voor mama"

"Dit is een zeer mooie overwinning. We vinden elkaar blindelings op het veld en het draait goed. Dan mag je al eens met iets moois uitpakken", ging de spits nog dieper in op de hakjes van Gent in de tweede helft.

De verlossende treffer kwam van centrale verdediger Ngadeu. "Het was geen toevalstreffer, ik wou de bal er echt zo in koppen. Ik voelde dat de doelman uitkwam en daarom wist ik dat ik hem kon kloppen in de lucht. Bovendien is het de verjaardag van mijn mama, dus ik wil de goal graag aan haar opdragen."

Johan Walckiers

Europa League \\ KAA Gent \\ VfL Wolfsburg
 
 
Reacties.