Martinez blaast loftrompet: "Ze hebben hem een doel gegeven... Als hij een doel heeft, ken ik niemand die meer gefocust is"

08 november 2019 17:23

Volgende zaterdag staat de belangrijkste wedstrijd van de kwalificatiefase op het programma voor de Rode Duivels. In Rusland moeten ze de eerste plaats veilig stellen en daarmee hun beschermde status op het EK. Martinez rekent op 'man in vorm' Romelu Lukaku om de Russen over de knie te leggen.

Romelu Lukaku heeft zich zonder problemen aangepast aan de Italiaanse competitie. Roberto Martinez sprak voor zijn transfer ook met zijn spits en gaf mee dat hij vond dat hij de juiste keuze maakte. Na Engeland had Lukaku nood aan een nieuwe uitdaging. Eentje die Inter hem gaf.

"Inter wil meestrijden voor de titel en heeft Romelu een doel gegeven. Als Romelu een doel heeft, ken ik niemand die meer gefocust is dan hij. Hij is geobsedeerd door winnen. Of er nu goeie of slechte kritiek komt, één ding zal nooit veranderen: Romelu gaat scoren. Zijn schutterskwaliteiten staan buiten kijf."

Bij Inter leert hij ook bij. "Hij is weer gegroeid sinds hij de overstap maakte. Voor het eerst in zijn carrière speelt hij met een tweede spits naast zich. Dat is aanpassen, maar hij heeft toch weeral negen goals. Dat gaat nooit veranderen!"

Johan Walckiers

Serie A \\ Inter Milaan \\ België \\ Hellas Verona
 
 
Reacties.