Bölöni zag een goed Club in de Champions League en een herkenbare penaltyrel

09 november 2019 18:03

Club Brugge stond niet voor de makkelijkste week van het jaar, om het zacht uit te drukken. Woensdag was er de match tegen PSG waar ze aanspraak maakten op een punt of zelfs meer en zondag is er de altijd moeilijke verplaatsing naar het Bosuilstadion.

Laszlo Bölöni was een van de vele kijkers naar de wedstrijd tussen PSG en Club Brugge. "Ze speelden een erg goeie match. Het resultaat was echter wat het was en daarom geloof ik dat ze toch wat teleurgesteld zijn. Maar over heel de groepsfase gezien vond ik ze vier keer goed spelen."

Penaltyrel

Er was natuurlijk ook het strafschopincident met Diagne, die de bal opeiste voor de neus van Vanaken en dan miste. Bij Antwerp was er een gelijkaardig relletje, tussen Mbokani en Refaelov, maar toen verdween de elfmeter wel in doel.

“Het is altijd een verrassing wanneer iemand een andere beslissing neemt dan wat er is afgesproken. Je weet niet wat er gebeurt en je kan ook niet op het veld lopen om de situatie aan te pakken. Dan wordt het plots de verantwoordelijkheid van de spelers. Wanneer het misloopt, dan wordt heel de zaak uitvergroot”, besloot Bölöni.

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.