Brebels belangrijk voor Lommel SK: "Het doet veel deugd"


Foto: © Voetbalkrant.com 09 november 2019 18:41

Sinds Maes aan het roer is bij Lommel SK, krijgt Brebels ook meer kansen centraal op het middenveld. Gisteren was hij belangrijk met een doelpunt en een sterke prestatie tegen Beerschot.

Brebels zelf beseft hoe belangrijk zijn positie is. "Het is een schakelpositie voor Maes. Ik probeer er constant tussen te zitten en ik moet betrokken zijn in de opbouw. Het is niet altijd makkelijk en het vergt veel energie", vertelde hij na de wedstrijd bij Proximus Sports.

De centrale middenvelder is tevreden dat hij onder Maes kansen krijgt. "Het doet veel deugd. Ik wil niet te praten over het verleden, maar sinds Maes er is, loopt het veel beter en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn."

Brebels zag gisteren een sterk Lommel SK. "In de eerste helft gingen we goed druk zetten en ze hadden het er moeilijk mee. In de tweede helft probeerden ze het op een andere manier en dan gingen wij ook wisselen. Met tien man waren ze misschien zelfs beter, maar als ik naar heel de wedstrijd kijk, denk ik dat het een verdiende overwinning is."

1e klasse B \\ Lommel SK \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.