Chelsea kent geen problemen met Crystal Palace

09 november 2019 15:30

Chelsea heeft deze middag gewonnen van Crystal Palace. Het werd 2-0 na doelpunten van Abraham en Pulisic. Dankzij deze overwinning springt Chelsea naar een voorlopige tweede plaats.

De eerste helft had weinig om het lijf, maar in de tweede helft schakelde Chelsea een versnelling hoger. In de 52ste minuut werd het meteen beloond met een doelpunt. Willian bracht de bal knap voor tot bij Abraham en de spits twijfelde niet: 1-0 voor Chelsea. Het was al het tiende doelpunt voor Abraham in de Premier League dit seizoen.

Chelsea zocht daarna nadrukkelijk naar de 2-0, maar Guaita hield Pulisic na een uur van een tweede doelpunt voor de thuisploeg. Tien minuten voor het einde kreeg de Amerikaan een nieuwe kans en dan was het wel raak. 2-0 voor Chelsea en daar bleef het ook bij.

Dankzij deze overwinning klimt Chelsea naar een voorlopige tweede plaats. Ze hebben nu één punt meer dan Manchester City, maar zij spelen morgen de kraker tegen leider Liverpool. Mits een overwinning klimt City terug naar de tweede plaats en zouden ze op drie punten van Liverpool staan.