Michy Batshuayi openhartig: "Frustrerend, maar ik doe wat ik kan"

09 november 2019 11:21

Michy Batshuayi is op sociale media de vrolijkheid zelve. Maar op het veld is het vaak iets minder rooskleurig voor onze landgenoot. Ook dit seizoen speelt hij onder Frank Lampard minder dan hem lief is.

In een gesprek met HLN is Batsman openhartig over zijn situatie bij Chelsea. "Net zoals elke voetballer die weinig speelt, loop ik gefrustreerd rond. Ik doe wat ik kan, maar uiteindelijk is het de manager die beslist over mijn speelminuten."

Met het oog op het EK 2020 kan het problematisch worden, mocht Batsman heel het seizoen nauwelijks aan spelen toekomen. "Ik heb een heel goede band met meneer Martinez. Hij is een grote persoonlijkheid en ik weet dat hij vertrouwen in mij heeft. Maar uiteraard wil hij ook dat ik vaker aan spelen toekom."

"Gelukkig weet de staf bij de nationale ploeg dat ik hard werk. Wanneer ik niet speel, train ik bij. Ik wil altijd 100% zijn. Ik ga niet zeggen dat ik zeker ben van een selectie voor het EK, dat zijn enkel Hazard en co. Maar als de coach beroep op me wil doen, wil ik me tonen", besluit Batshuayi.

Dennis Rosiers

Premier League \\ Chelsea \\ Crystal Palace
 
 
Reacties.