KV Oostende onderneemt nieuwe poging om malaise te stoppen

09 november 2019 11:00

Na die mooie competitiestart is het helemaal de verkeerde kant opgegaan met KV Oostende. Het is dringend tijd om een vrije val een halt toe te roepen, want anders zullen de degradatiezorgen pas echt de kop op steken. Moeskroen wil dan weer bevestigen na de knappe zege tegen Antwerp.

Liefst vijf nederlagen op rij heeft KVO geleden. Twee keer was de tegenstander een ploeg die momenteel in de top zes kampeert, maar ook in de drie andere wedstrijden viel de oogst dus tegen. Vooral het verlies bij Waasland-Beveren en thuis tegen Eupen deed pijn. In Sint-Truiden zat er wel iets in, maar KVO heeft al drie opeenvolgende matchen de weg naar doel niet gevonden.

In tegenstelling tot de kustploeg maakt Moeskroen wel een zorgeloos seizoen door. Het staat netjes in de middenmoot, kent af en toe eens een tegenvaller, maar soms ook een uitschieter zoals op de vorige speeldag. De weken voordien kwam het wel goed weg met een draw bij Cercle en verloor het in Charleroi. Tijd voor nog eens een succes buitenshuis, zullen ze in Henegouwen denken.

Geen risico met Capon

D'Haese, Palaversa en Capon ontbreken bij de thuisploeg. Met die laatste wil men geen onnodig risico nemen nadat hij op training een lichte verrekking opliep. Ook een aantal afwezigen bij Moeskroen met Butez, Bakic, Dione en Libertieux die aan de kant staan. 

Kan jij de uitslag van KV Oostende - Moeskroen voorspellen? Dan zit er zeker een mooie prijs in via BETFIRST!

Jupiler Pro League \\ KV Oostende \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.