Losada teleurgesteld na de wedstrijd tegen Lommel: "Daardoor hadden we pech"


Foto: © photonews 09 november 2019 15:04

Beerschot heeft gisterenavond met 1-0 verloren op het veld van Lommel SK. De bezoekers eindigden de wedstrijd met tien man, want Brogno kreeg een half uur voor het einde zijn tweede gele kaart. Losada was niet te spreken over de scheidsrechter.

“We beginnen niet goed aan de wedstrijd, maar we hebben ook pech door de blessure van de scheidsrechter. De 4de official (Vermeire) wordt de eerste scheidsrechter en hij heeft veel fouten gemaakt. De tweede gele kaart van Brogno geeft hij voor een schwalbe. Je moet heel zeker zijn om dan die tweede gele kaart te geven.”

Losada zag dat de twee ploegen aan elkaar gewaagd waren. “Het was een gesloten wedstrijd en details gingen beslissen over deze match. Lommel wint jammer genoeg dankzij een geweldig doelpunt.”

Na het wegvallen van Brogno zag Losada een goed Beerschot. “Ook na de rode kaart bleven we de betere ploeg. In de eerste helft kregen we ook de kans om op voorsprong te komen, maar Noubissi trapte tegen de paal. Het is een cruciaal moment.”

Uitcomplex

Beerschot doet het niet goed op verplaatsing. Ze haalden in de eerste periode 2 op 21. “We kregen kansen, maar de bal wilde er niet in. Jammer genoeg moeten we opnieuw met een nederlaag naar huis vertrekken.”

1e klasse B \\ Lommel SK \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.