Van Bommel slachtoffert doelman Zoet bij zwalpend PSV

10 november 2019 12:21

PSV zit in de hoek waar de klappen vallen. Van de laatste vijf wedstrijden kon de ploeg uit Eindhoven er geen enkele winnend afsluiten. Dat zette coach Van Bommel aan tot verandering, met de doelman als kind van de rekening.

De Telegraaf meldt namelijk dat Jeroen Zoet zijn basisplaats in doel zal moeten afstaan. Opvallend, want de 28-jarige Zoet is al zes jaar onbetwist titularis bij PSV. Nog opvallend: het is niet tweede doelman Robin Ruiter die zijn plaats inneemt, maar wel derde doelman Lars Unnerstall zou starten tegen Willem II zondag.

Het gaat niet goed met PSV. De ploeg van Mark Van Bommel begon nog heel sterk aan het seizoen, maar kon van de laatste vijf wedstrijden geen enkele winnen. Afgelopen donderdag ging PSV nog met zware 4-1 cijfers onderuit in de Europa League tegen LASK Linz, de ploeg die uitgeschakeld werd door Club Brugge.

Met onder meer Donyell Malen, de topschutter, en Steven Bergwijn in de lappenmand mist PSV veel kwaliteit in het aanvallende compartiment. Vanmiddag gaat PSV bij Willem II naar een deugddoende driepunter. Dat is ook nodig, want PSV telt ondertussen al acht punten achterstand op leider Ajax, dat vanmiddag Utrecht ontvangt.

Nederlandse Eredivisie \\ PSV \\ Willem II
 
 
 
Reacties.