VfL Wolfsburg zit zo stilaan in crisis na vierde nederlaag op een rij, Leverkusen krijgt top 4 in het vizier


Foto: © photonews 10 november 2019 17:35

Afgelopen donderdag ging AA Gent met 1-3 winnen op het veld van VfL Wolfsburg. De Wolven konden op zondag die nederlaag niet doorspoelen.

Na AA Gent kwam Bayer 04 Leverkusen op bezoek in de Volkswagen Arena. Wolfsburg-coach Oliver Glasner zette Brekalo en Steffen op de bank en koos voor Roussillon en Klaus. Bij Leverkusen geen Leon Bailey (ex-Racing Genk), hij was geschorst.

Onder Peter Bosz speelt Leverkusen flitsend voetbal, maar dat levert niet altijd het juiste resultaat op. Nog voor de pauze kwamen de bezoekers wel op voorsprong dankzij Karim Bellarabi. Een domper was wel het uitvallen van supertalent Kai Havertz, hij werd vervangen door Julian Baumgartlinger.

0 schoten op doel

In de wedstrijden tegen Leipzig (1-6), Dortmund (3-0) en AA Gent (1-3) viel vooral het gebrek aan kansen op voor Wolfsburg en dat was ook nu weer het geval. De thuisploeg had na 90 minuten geen enkele keer op doel getrapt en verloor met 0-2 want in het diepe slot maakte ook de ingevallen Paulinho nog een doelpunt. In de stand zakt Wolfsburg nu naar plek 10, Leverkusen is hen voorbij en volgt op 3 punten van de tweede plek. 

Bundesliga \\ VfL Wolfsburg \\ Bayer Leverkusen
 
 
 
Reacties.