West Ham behoudt vertrouwen in Pellegrini, fans zien hem liever op straat

10 november 2019 23:40

Manuel Pellegrini kan op de volle steun rekenen van zijn club West Ham na een nieuwe nederlaag van de Hammers.

Na een nieuwe nederlaag van West Ham bij Burnley (3-0) zijn de Hammers weggezakt naar de onderste regionen van het klassement. Toch blijft de club het vertrouwen in coach Manuel pellegrini behouden. Het is al de zesde wedstrijd op rij zonder overwinning voor de Londenaars. 

De laatste keer dat West Ham een dergelijke run liet optekenen, was in 2017 toen Slaven Bilic vervangen werd door David Moyes. Het kan er zelfs nog slechter gaan uitzien voor Pellegrini met Tottenham, Chelsea, Arsenal en Wolverhampton in het vizier na de interlandbreak. 

Maar het bestuur van de club heeft laten weten dat ze volledig achter de coach staan. Het kan ook zijn dat het contract van de Argentijn er voor iets tussen zit. De trainer ontvangt per jaar tien miljoen Britse pond. 

Maar zoals bij vele andere clubs, heeft ook West Ham een historie met de woorden "we blijven achter de coach staan". Zowel Moyes als Bilic kregen die ook te horen en werden kort daarna bedankt voor bewezen diensten. Ook de fans van de Hammers zien een verblijf van Pellegrini niet meer zitten. 

Dante Bellon

Premier League \\ West Ham Utd
 
 
Reacties.